SUPRUG IVANE SELAKOV ZAVRŠIO U HITNOJ: Nakon sukoba i skandala sa Lukasom, Predagu ukazana lekarska pomoć!

Autor:

Zabava

02.09.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas i Ivana Selakov snimili su duet koji je dugo najavljivan, a onda je nastao skandal, pesma je povučena sa platformi, a Ivana je najstrašnije osula po kolegi sa kojim je dugo godina sarađivala. Aca nije krio da je šokiran pevačicinim postupkom, te je u početku bio suzdržan, a onda je i on rekao šta ima. Kako se navodilo Ivana je zbog svega navodno doživela veliki stres, ali gore je prošao njen suprug koji je završio na infuziji.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, E-Stock

Suprug Ivane Selakov završio u hitnoj

Raskid saradnje između Ivane Selakov Ace Lukasa podigao je prašinu u javnosti i medijima, a ona je počeo još jedan estradni rat.

Naime, Selakova je posle duže pauze odlučila da se vrati na scenu i pametno procenila da će joj upravo Lukas biti karta za povratak na velika vrata, te je sa njim snimila duetsku pesmu ''Svatovi'', a onda naprasno odlučila da optuži kolegu za neprofesionalnost i na svom Instagram profilu i sama neprofesionalno osula po kolegi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Aca se tada odazvao portalu Republika i prokomentarisao situaciju:

- Moji saradnici i ja smo se dogovorili da za sada neću ništa komentarisati. Uskoro ćemo da vidimo šta ćemo, pa ću vas blagovremeno obavestiti o svemu, vi shvatite kako želite na osnovu njene izjave i sa pesmom, ali molim vas da me razumete, trenutno imam dosta obaveza i koncerata - izjavio je Lukas za Republiku.

Kako Kurir prenosi, Ivana je zbog celokupne situacije doživela veliki stres, ali njen suprug i menadžer je kako se prenosi prošao mnogo gore. Njemu je pozlilo i završio je na infuziji!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Naime, kako se navodi, nakon što je shvatio da Acinom producentu Saši Mirkoviću moraju da isplate 21.000 evra, Ivanin suprug se toliko iznervirao da je njegov organizam doživeo totalni kolaps, a doktori su ustanovili da je do zdravstvenog problema došlo zbog stresa i nervoze, te da mora da se kloni stresnih situacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Lukas ne krije da ga je koleginica razočarala i iznervirala, te je otkrio da su on i Ivana prekinuli svaki kontakt i da više neće sarađivati, a za Kurir je rekao da smatra da joj je on pomogao mnogo u karijeri, te da sramotno šta ona radi sada.

 

 

- Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za ku*ac u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist - rekao je Aca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading