ACA LUKAS POSLAO BRUTALNU PORUKU JELENI TINSKOJ: Otvori pogrebno preduzeće i sama sebe upiši, matora si! (AUDIO)

Autor:

Zabava

02.09.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vuksanović, Aca Lukas, ostao je šokiran na izjavu Jelene Tinske da je zgrožena činjenicom da se u Aleju zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu već godinama sahranjuju estradnjaci, pa tvrdi da oni treba da imaju posebno groblje i parcele, a on joj je poručio da priča gluposti i da joj savetuje da otvori pogrebno preduzeće i samu sebe upiše jer je već u godinama, kao i da je svako ko je u aleji je verovatno zaslužio to.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas šokiran izjavom Jelene Tinske

Folk pevača Acu Lukasa šokirala je izjava glumice Jelene Tinske koja je za Srpski telegraf ispričala da estradnjaci treba da imaju svoje groblje i da ne smeju da se sahranjuju u Aleji zaslužnih građana, pa joj je odgovorio u svom stilu rečima da je glupa i da ne treba da gura nos tamo gde mu nije mesto! Folkera je šokirala činjenica da je Tinska dala sebi za pravo da komentariše ko zavređuje mesto u aleji na Novom groblju, pa je poručio da ne bi bilo loše da ona otvori sama pogrebno preduzeće u kom će biti direktor i u kom će odlučivati da li će se i kako neko sahranjivati ili ne. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Tinska izjavila da je skandalozno da se estradne ličnosti sahranjuju u Aleji zaslužnih građana

-  Jelena Tinska stvarno nije normalna, kakve to gluposti priča!? Jel ona živa, koliko beše danas ima godina, 350? Ona ne treba da sudi o tome gde je Šaban sahranjen, ni ona, ni bilo ko drugi jer svi znaju šta je Šaban za života uradio, stekao i postigao. Tinska priča o Ivi Andriću, a nije pročitala sigurno nijedno njegovo delo, to potpisujem. Lane Gutović je rekao da neće tamo da ga sahrane, to je njegov izbor, ali što ona sad diskriminiše pevače to mi nije jasno. Mene mogu da bace i u kantu za đubre, mnogo me boli ku*ac! Koji je Jelena ku*ac na bicikli da priča o svemu ovome? Šta je povod, kako to njoj smetaju pevači i zašto? Svako ko je u aleji je verovatno zaslužio da bude gore - priča Lukas i nastavlja: 

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas poručio Jeleni Tinskoj da otvori pogrebno preduzeće

- Evo ja imam jedan predlog za Jelenu. Najbolje bi bilo da se bavi drugim stvarima i sobom, a ne time ko gde počiva, ali kad se već latila ovog posla, evo šta je najbolje. Ona treba da otvori pogrebno preduzeće, da sama postane direktor i da upiše samo sebe jer je već u godinama. Ovo je Acin dobronamerni savet. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Teodora Lektora

03.09.2021 12:46

Koji primitivac je ova osoba, to se ne može normalnim rečima iskazati. Gdja Jelena, rođena Petrović, kasnije Tinska, za njega je intelektualka vrlo visoke kategorije. Rastužujuće je koliko su u našoj lepoj zemlji pogubljeni kulturni kriterijumi.

Nada Dimic

03.09.2021 12:48

Aco Lukase i ostali ukljucujuci i Brenu i Cecu i Jelenu itd, vi ste samo pevaljke i tamburasi i nista vise shvati!!!

Goran

06.09.2021 07:51

Тинска је у праву, ко је све тамо сахрањен нормалног и поштеног човека било би срамота да се нађе међу њима.