HAOS NA VENČANJU KAĆE I GOBELJE: Vikali na goste i tražili od njih da urade OVO, procureli svi DETALJI!

Autor: Republika

Zabava

01.09.2021

12:04

Katarina Grujić i Marko Gobeljić zahtevali od zvanica da obrišu fotografije sa tajnog venčanja.

Instagram/printscreen

Marko Gobeljić i Katarina Grujić se venčali

 

 

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se u tajnosti na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, a svadbi je prisustvovalo tek 50 zvanica, kako se navodi koštala ih je oko 20.000 evra. Imanje im je Bekvalčeva ustupila za 700 evra, iako je prava cena 1.000 evra, ali su bili široke ruke kada su plaćali dekoraciju, hranu, piće i garderobu.

Kako "Kurir" saznaje svojim gostima su čak zabranili korišćenje mobilnih telefona da fotografije sa slavlja ne bi dospele u javnost. Ipak, to se dogodilo, zbog čega je nastao haos na salašu.

printscreen/youtube.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić zabranili korišćenje mobilnih telefona

 

Fotografije su se u jednom trenutku ipak pojavile na Instagramu, a kada su mladenci to videli,napali su svatove i naredili da ih odmah obrišu. Oni su sve organizovali u tajnosti, jer su ekskluzivne fotografije ustupili jednom magazinu.

Pevačica za koju se nagađa da je trudna za ovu priliku nije obukla venčanicu, već cvetnu haljinu. Mladenci nisu žalili novca ni za burme, pa su tako izabrali prstenje od žutog zlata najpoznatije juvelirske kuće na svetu "Kartije", čija je cena 1.150 evra.

instagram.com/katarinagrujic.doll

Mladenci Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Prisutne goste zabavljala je Kaćina koleginica, a sada i kuma Andreana Čekić, koja je bila jedna od najveselijih gostiju na svadbi. Od poznatih, pozivnice su dobile i Anastasija Ražnatović i Aleksandra Mladenović, kao i golman Crvene zvezde Milan Borjan sa suprugom Snežanom.

 

Komentari (1)

Loading