DA SEDNEM I ODMORIM! Milan Stanković se oglasio nakon priče da želi da se ZAMONAŠI, ovo niko nije očekivao! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2021

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Stanković oglasio se nakon priće da o Manastiru!

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milan Stanković

 

Već neko vreme se šuškalo u medijima da je pevač Milan Stanković odlučio da se zamonaši u manastiru Podmajine u Budvi. Međutim, o Stankovićevom boravku u manastiru progovorio je jedan od monaha iz svetinje u Crnoj Gori, koji je insistirao na anonimnosti, jer bez blagoslova igumana Rafaila nema dozvolu da govori u javnosti.

- Koliko me sećanje služi, mladić je došao sa još jednim bratom u Hristu koji nam pomaže već neko vreme. To je bilo oko praznika Duhova. Ni ja, ni ostala braća nismo znali ko je brat, pošto nas ovozemaljske stvari ne interesuju. Za nas su svi isti i svako ko želi da pomogne, dobrodošao je - istakao je ljubazni monah, te razrešio misteriju.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković

 

Milan se ovim povodom nije oglašavao, a sudeći po novoj objavi na društvenoj mreži Instagram, nije mu do monaške rize. Naime, pevač je objavio šaljivu fotografiju na kojoj sedi na plastičnoj stolici u moru.

- Da sednem i odmorim od plivanja - napisao je Stanković uz sliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
duca

01.09.2021 14:03

Nije precizirao sta da odmori;ruke,noge,glavu itd.Da je rekao "DA SE ODMORIM"znali bi !Ovako?ODMORITI SE!!!!POVRATNI GLAGOL!!!!