TO JE OZBILJNA STVAR! Aco Pejović prokomentarisao Lukasovu knjigu, a onda otkrio detalj iz Acinog života koji će ZAPANJITI JAVNOST!

Autor:

Zabava

22.08.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović otkrio detalj iz života Ace Lukasa koji će zapanjiti javnost.

Republika

Foto: e-stock/KOBRA,ST/V. LUKIĆ

Aco Pejović i Aca Lukas

 

Pevač Aco Pejović se pre nekoliko dana prvi put pojavio na Festivalu kulture mladih u Knjaževcu gde je napravio sjajnu atmosferu, a nakon koncerta razgovarao je sa našom ekipom.

On je za domaće medije prokomentarisao knjigu svog kolege Ace Lukasa i otkrio jedan veoma zanimljiv detalj iz cele priče.

Republika

Foto: Promo

Aco Pejović

Naime na pitanje da je Aca Lukas je napisao knjigu, a kada možemo na očekujemo njegovu on je odgovorio: 

- Aca Lukas je imao šta da kaže, mnogi su ga kinjili. Imao je o čemu da priča, ne znam zašto bi to nekome smetalo. Ti ljudi kojima smeta neće proživeti za pet života to što je on proživeo. Možda nekad dođe vreme i za mene, sada ne razmišljam o tome. Nemam potrebu da pišem.

Republika

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Aca Lukas

Pejović je takođe i otkrio da li je pročitao knjigu svog kolege:

- Nisam je još uvek dobio, ali ne znam ni što bih je čitao kada sam mnogo toga proživeo sa njim. Vanja Bulić me oduševio na promociji Acine knjige kada je rekao da sam ja jedini čovek kojeg bi Lukas pozvao da mu ostavi decu u amanet. To je ozbiljna stvar - rekao je Aca Pejović za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading