RAT IVANE I LUKASA SE NASTAVLJA: Nakon što ga je optužila da ju je PREVARIO, Aca se obratio koleginici i poručio joj OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas se oglasio za portal Republika.rs i objasnio kako stoje stvari povodom skandala koji je izbio sa njegovom koleginicom Ivanom Selakov, nakon što su snimili i publici prezentovali novu duetsku pesmu ,,Svatovi".

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, E-Stock

Aca Lukas se oglasio povodom skandala sa Ivanom Selakov

 

Nakon što je pevačica Ivana Selakov objavila šok informaciju, da se povlači sa scene, zbog njenog problema sa kolegom Acom Lukasem, kao i zbog pesme i spota koji su izbačeni za numeru ,,Svatovi", za koju ona tvrdi da je uložila vremena i truda, oglasio se i pevač za Republika.rs.

Naime, Ivana je na svom Instagram profilu podelila objavu, uz koju je napisala status da je povukla pesmu ,,Svatovi" sa Jutjub platforme, jer je povređena od strane Lukasa. Poznato je da je Lukas veliki profesionalac u svom poslu i da do sada nije imao ovakve ispade u javnosti, ali izgleda da je nekome zatrebalo malo više popularnosti.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Objava Ivane Selakov da zbog Ace Lukasa povlači pesmu

 

Podsetimo, Selakovljeva se povukla i dosta dugo je nismo videli u javnosti, a onda je iskoristila Lukasa kao odličan mamac za medije, te se sa drugim duetom koji radi sa njim dosta proslavila. Prvu duetsku pesmu koju su snimili Ivana i Aca bila je ,,Daleko si", a sada su uradili ponovo saradnju i numeru nazvali ,,Svatovi". 

Ivana povukla pesmu ,,Svatovi" zbog Lukasa!

- Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost juče sam kao pevač prevarena, moralno i materijalno od strane duet - saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na ovu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane spot se u ovakvom obliku povlači sa Youtube-a ali ću vam uskoro pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Voli vas Ivana - glasila je objava Ivane Selakov.

Lukas se odazvao pozivu portala Republika.rs i prokomentarisao Ivanine navode na Instagram profilu. Kao suvi profesionalac, Aca nije hteo da vređa ili ponižava koleginicu, pa je u svom velikom stilu kavaljera odgovorio. 

Republika

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Aca Lukas se obratio Ivani Selakov

 

- Moji saradnici i ja smo se dogovorili da za sada neću ništa komentarisati. Uskoro ćemo da vidimo šta ćemo, pa ću vas blagovremeno obavestiti o svemu, vi shvatite kako želite na osnovu njene izjave i sa pesmom, ali molim vas da me razumete, trenutno imam dosta obaveza i koncerata - izjavio je Lukas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading