NE VADI GA IZ USTA: Vilander spomenuo Đokovića posle HAOSA NA STARTU US OPENA!

Autor:

Sport

31.08.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, Mats Vilander je prokomentarisao sporni potez Stefanosa Cicipasa na startu US Opena, i pritom spomenuo najboljeg tenisera sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Novak Đoković i Mats Vilander

Cicipas je ostao duže u toaletu tokom meča sa Endijem Marijem nakon čega je preokrenuo meč i na kraju slavio rezultatom 3:2.

Ovo mu nije prvi put, na šta je Britanac burno reagovao, ali Vilander ima opravdanje za mladog Grka.

- Cicipas se stvarno znoji i znoji, pa mora da menja šorts i donji veš, majicu. Razumem da je nekim ljudima dovoljno sedam minuta, drugima treba malo više. Ne mislim da je Endi pokazao neiskustvo jer je igrao tako dugo, ali jeste bio iziritiran, nije se kretao i možda je mogao da pogodi nekoliko servisa. Možda se isuviše uneo u momenat i sve to ga je iznerviralo. Ne možete da dopustite da vam se takve stvari dese- rekao je Vilander, analitičar "Eurosporta".

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Potom je naveo primere sličnih postupaka nekolicine igrača sa tura, između ostalih i Novaka Đokovića.

- Istovremeno, svi vrhunski igrači uvek rade nešto što ‘rasteže’ pravila, možda ne namerno, ali prate svoj neki ritam u datom trenutku. Nadalu nekad treba više vremena za poen, Đoković uzima medicinske tajm-aute, Mekinro je 'vrištao', Konors je radio po svome – to je ono što šampioni rade. Cicipas je radio isto to. Mari je možda bio previše unet u toj situaciji, nisam siguran da li bi ishod bio drugačiji, da situacija nije bila takva- rekao je Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading