NEĆETE VEROVATI ŠTA KARLEUŠA PLANIRA SA SVOJIM BRAKOM: Otkriveni detalji o Dušku Tošiću koji su sve naveli DA SE DOBRO ZAMISLE!

Autor:

Zabava

28.08.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je poželela rođendansku želju u koju su mnogi posumnjali da postoji šansa da se dogodi!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša je imala rođendansku želju u koju je malo ko poverovao!

 

Jelena Karleuša proslavila je prošle nedelje 43. rođendan, a kako SCANDAL! saznaje, ove godine imala je samo jednu želju! Kako se poverila najbližim prijateljima, shvatila je da je porodica najvažnija i da skladni dom ništa ne može da zameni.

Karleuša bi volela da ostari sa Duškom!

– Jelena je što se karijere tiče postigla sve što je ikada poželela, pa je sada okrenuta mužu i deci i zato ne čudi što je za rođendan imala skromne želje – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

– Rekla je da najviše priželjkuje da ostari sa Duškom i da zajedno dočekaju da udaju ćerke Atinu i Niku i da dobiju unuke. Najvažnije joj je da održi porodicu na okupu i da nikome ne dozvoli da ih poremeti. Osim toga JK bi volela i da objavi album za svetsko tržište, a sigurna je da će i to ostvariti uz podršku muža i ćerki – završava izvor.

Koliko je ovo ostvarljivo pitanje, s obzirom na to da svako malo izbija poneki skandal i afera u njihovoj porodici, mnogi su se šokirali kad su čuli šta je JK zamislila, svakako će vreme pokazati!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading