PEVAČ ŽENI ĆERKU NAJMOĆNIJEG CRNOGORSKOG TAJKUNA: Danijel Alibababić isprosio mezimicu Veska Barović (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski pevač Danijel Alibabić (33) koji se takmičio na Evrosongu, ali i učestvovao u rijalitiju "Farma" izgovoriće sudbonosno "da" Oliveri Bibi Barović( 38) ćerki jednog od najbogatijih Crnogoraca, Veselina Veska Barovića.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ženi se Danijel Alibabić

Olivera Barović i Danijel Alibavić su već neko vreme u vezi koju nisu eksponirali javno zbog njene porodice, ali je kontraverzi koje prate talentovanog mladoženju.
 
Naime, Danijel je u Pinkovom rijalitiju 2013. godine upoznao srpsku manekenku Jovanu Nikolić koju je potom i oženio.Na svadbi je bilo 400 zvanica, ali  njihov brak je trajao samo tri meseca, a razvod su pratili tračevi, pa čak i spekulacije o Danijelovom seksualnom opredeljenju.

Republika

Foto: printscreen

Danijel Alibabić oženiće ćerku crnogorskog tajkuna...

Danijel je bio u vezi i sa nekoliko svojih koleginica. Voleo je Slavicu Ćukteraš, a nekoliko godina je bio u vezi sa Lejlom Hot. 


S druge strane, sadašnja izabranica Alibabića je imenjakinja njegove majke koja je prezadovoljna što će njen sin da se skrasi pored crnokose lepe Barovićeve ćerke . Iste godine kada se Danijel ozenio Jovanom, Barovićeva je imala saobraćajku i višemesečnu borbu za život.
Republika

Foto: printscreen

Danijel Alibabić je srećne vesti podelio na instagramu

Inače, izvor Republike kaźe da su se Danijel i Biba vidjali pre desetak godina, ali da su im se tada putevi razišli iako se emocije nikada nisu sasvim ugasile.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading