LUNA I MARKO NA ĆERKI ZARADILI 5.000 EVRA? Par vrtoglave sume novca dobija od klipova!

Autor:

Zabava

27.08.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Marko ne prestaju da šire svoj biznis na Jutjub sceni i da zarađuju vrtoglave sume novca, a sada su samo od snimka u kom su predstavili ćerku Miu zaradili 5.000 eura.

Republika

Foto: instagram/ luna_djogani

Marko Miljković i Luna Đogani zaradili na ćerki nekoliko hiljada eura

 

Najpoznatiji rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković nakon što su dobili ćerkicu Miu odlučili su da je ne kriju od očiju javnosti, već da je pokažu svojim pratiocima na njihovom jutjub kanalu.

Njeno prvo predstavljanje javnosti izazvalo je haos među pratiocima i njihovom vernom publikom koja je jedva čekala da vide Luninu i Markovu naslednicu, a paru je Mia u prvom videu za jedan dan donela 5.000 eura, prenosi Kurir. 

 

 

Kako svoje Instagram profile, tako i Jutjub kanal sve više razvijaju, izbacivajući video snimnke iz svakodnevnog života, a njihovi pratioci to nagrađuju brojem pregleda koji raste iz dana u dan, a paru to donosi vrtoglave sume novca.

 

 

Kako se procenjuje, video u kom su predstavili Miu, pregledaj je 500.000 puta, a za njega su dobili 5.000 eura. Ovo nije prvi put da od svojih snimaka zarade sličnu smu novca, a prema procenama sajta na kom objavljuju snimke, za dva meseca, Luna i Marko su zaradili oko 12.000 eura.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Julija

27.08.2021 11:20

Da niste ljubomorni. Oni pokazuju bebicu nama i sta je tu problem. A da Luna i Marko su problem. E moji okrenite se nekoj drugoj javnoj licnosti pa komentarisite nju. Za vasu informaciju pregled mi je bio 20 puta a zbog vas ce biti jos toliko. Jeste sad zadovoljni.

Odgovori 15 15
Gastoz

28.08.2021 13:25

@Julija - Gluperdo

Odgovori 10 4
Julija

28.08.2021 20:45

Dali cete ikad u zivotu poci prvo od sebe ljudi. Interesantno zar ne. E pa znajte jedno za svagda a to je da mi njihovi postovaoci zelimo to sto oni prikazuju. Gledam i gledacu i po 30 puta dnevno. I sta sad i sta nam mozete. Ljubomora vas ubi, jako ste naporni i dosadni. Prava ste prdina bara sto kaze MC Damiro.