TATA MI JE PRIČAO KAKO SU SE NAŠLI '72. ZBOG MARATONACA: Pevači se potresnim porukama opraštaju od Laneta! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevači opraštaju se emotivnim i potresnim porukama od glumca Milana Laneta Gutovića.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Pevači se opraštaju od Milana Laneta Gutovića

 

Glumac Milan Lane Gutović nas je danas napustio u 76. godini nakon teške bolesti. Njegov gubitak potresao je javnost, a pored glumaca koji se sa tugom opraštaju od njega, brojni pevači sa naše muzičke scene takođe se opraštaju od legendarnog glumca.

 

 

Lena Kovačević se među prvima oprostila od glumca, potresnim rečima i otkrila stvari koje je malo ko znao.

- Znam da mi je tata pričao kako su se našli '72.godine da razgovaraju o ulozi u Maratoncima, u Ateljeu 212, premijera je bila godinu dana kasnije i Lane je tu ulogu maestralno igrao punih deset godina. Kada se naš Bora razboleo, isto tako maestralno je uleteo u Lari Tompsona. Najmaestralnije je ipak uskočio u naša srca. U filmu "Nije loše biti čovek" odigrao je svoju poslednju i možda najsladju ulogu. Nedostajaćeš nam, duboko i iskreno. Veliki Lane.....HVALA - napisala je Lena.

 

 

 

 

Pored nje, od Gutovića su se oprostile i Ana Bekuta, Lepa Brena, Ceca, Zorica Marković...

- Počivaj u miru prijatelju moj niko te nikada ne može zameniti. Porodici Gutović saučešće. Hvala ti što si ostavio veliki pečat u mom životu i karijeri. Neka te anđeli čuvaju - napisala je Zorica Marković na svom Instagram profilu.

 

 

- Dragi Lane. Znam da si otišao na bolje i lepše mesto. Dao si kao umetnik celoga sebe i ostavio veliki pečat kao glumac na celom Balkanu. Ti si kao pravi i veliki ljudi i glumci , pomogao mi, pružio mi savet i podršku, da napravimo istorijsku scenu za film ''Tesna koža''. Tako rade velikani. Neka ti je laka zemlja i večna slava. Amin Brena - napisala je Lepa Brena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Poslednji pozdrav uz emotivne fotografije i poruke uputili su i Tijana Dapčević, Milica Todorović, Slobodan Radanović, Jelena Gerbec i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading