OVAKO IZGLEDA MAJKA IVE ŠTRLJIĆ! Malo ko je znao da je glumica ćerka ove pozate umetnice! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

22.08.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Iva Štrljić neretko govori i poznatom ocu, glumcu Milanu Štrljiću, međutim, malo ko je znao da je njena majka Slavica takođe poznata umetnica.

 

Republika

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Iva Štrljić

 

Glumica Iva Štrljić nikada nije skrivala to da je dete razvedenih roditelja, međutim, ni dan danas ima snažne emocije zbog toga što brak njenih roditelja nije opstao.

S vremena na vreme, ona objavi po neku fotografiju iz svog detinjstva, perioda kada su njeni roditelji živeli zajedno, voleli se i nisu ni slutili da će se u jednom trenu razići i svako krenuti svojim putem.

 

 

-Moji roditelji. Njihova mladost. Jedna porodica u svojoj čistoj, najsnažnijoj fazi. Spremna da se raduje, putuje, zgrće uspehe, slavi, ode na nedeljni ručak, da se smeje baš ovako kao na klupi na Kališu pred fotoreporterom nekih starih novina, jednom davno…Ima toliko toga lepog i dirljivog na ovoj fotografiji. Neko će reći – šta je tu dirljivo, dvoje mladih ljudi sede sa veselim detetom koje ih grli i tu ima samo divnog… Neko će reći… A mi, deca razvedenih roditelja, mi ćemo vrlo jasno videti to dirljivo – napisala je Iva pored jedne stare fotografije sa roditeljima.

Iva Štljić je dete poznatih roditelja glumca Milana Štrljića i Slavice koja se uspešno bavila baletom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

23.08.2021 05:54

Deca najviše ispaštaju a roditelji to ne shvataju. Moj otac je ostavio majku i mene pre 60 godina. Rastavljeni samo 6 meseci. Vratio se nama ali me i danas srce boli zbog toga. Teško sam preboleo to. Imao sam psihičke probleme u školi mucanje, crvenilo lica, osećaj krivice itd.

Odgovori 15 2