MILICA TODOROVIĆ PEVALA PESME PROTIV SRBA? Menadžer poznate pevačice otkrio DETALJ koji će vas šokirati, evo istine o KRIMINALU!

Autor:

Zabava

22.08.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer pevačice Jadranke Barjaktarović Miki otkrio je za domaće medije istinu o skandalu koji se i danas komentariše, pa je otkrio i sve o Milici Todorović.

Republika

Foto: Starsport

Milica Todorović pevala protiv Srba?

 

Vest da je pevačici Jadranki Barjaktarević zabranjen ulazak u BiH se proširila, a njen menadžer tvrdi da to nije istina. Poznato je da je pevačici zabranjen ulazak u Srbiju, jer je tokom boravka u Crnoj Gori pevala pesmu koja se kasnije okarakterisala kao poziv na mržnju protiv Srba.

Pevačici je i danas zabranjen ulazak u Srbiju, gde je i započela svoju muzičku karijeru. Međutim, vest da joj je zabranjen ulazak u BiH, tvrdi njen menadžer da je lažna, a to se pročulo, jer je Jadranka trebala da nastupa u jednog gradu pored Mostara, pa kada je stigla na granicu, rečeno joj je da je njoj ulazak na njihovu teritoriju zabranjen. 

 

 

Ma kakva granica, kakav Mostar! Imaju li oni obraza pa to pričaju?! Viču, krenuli za Švajcarsku - dobili zabranu. Krenuli za Mostar - dobili zabranu. Ništa nije istina. Odakle ta mržnja? - kaže Miki na početku razgovora.

Podsetimo, Jadranka je svojevremeno na jednoj privatnoj proslavi otpevala pesmu ,,Ne može nam niko ništa", te je umesto izvornog teksta, promenila i dodala ,,Jači smo od Srbije". Pritisak javnosti u tom trenutku je bio jak, te su je svi osudili zbog toga, Miki, pevačicin menadžer i to komentariše:

 

 

- Nije zbog toga! Stoji da ne može u Srbiju, ali ne zbog kriminala, kao što se piše! Ona je zabranu dobila u oktobru prošle godine. Rekla je, sirota, "Jesam, pogrešila sam". Šta sad? Šta da radi? I Milica Todorović je rekla "Svi mi to pevamo kad se plati i kad se časti". Pa, nije uzela pušku u ruku, nego je pevala. Pogrešila je, ali nikog nije ubila - nastavlja Miki za Telegraf.

Na pitanje za komentar o navodima da Jadranka navodno strahuje od jednog kriminalnog klana u Crnoj Gori zbog pevanja pripadnicima drugog, Miki je izričit:

Ma šta ona poznaje?! Koga ona poznaje?! Nju ne štite kriminalci. Na pešačkom bi je kola udarila da nema semafora, koliko je "opasna". Naivna... Ma, digli smo ruke od svega, Bog će svima suditi - zaključio je Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Čavka

23.08.2021 11:28

Najopasniji su ti koji "pšale mase ljudi!.

Сремац

25.08.2021 12:33

Ево ја сам се већ потресао од Микијеве претње да ће нам Бог свима судити... Бараба треба да упозори као менаџер своју робињу да не лапрда против Србије, која јој је донела славу. Тако и онај мали мујо пева Насеру о клању Срба па га онај идиот Саша Поповић позвао Гранд... Сад му је ђаво крив што је добио забрану уласка у Србину.