NAKON HAPŠENJA NA UTAKMICI, JOKSIMOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU! Glumac pobegao od problema, evo gde se nalazi! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

18.08.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom juna odjeknula je vest o incidentu koji je glumac Saša Joksimović napravio na fudbalskoj utakmici, nakon čega je i priveden. Sada je rešio da napusti Srbiju.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Saša i Željko Joksimović

 

Glumac Saša Joksimović, brat muzičara Željka Joksimovića, je na stadion "Dragan Džajić" došao, navodno, u vidno alkoholisanom stanju sa prijateljem i odmah je napravio haos, ovako su pisali mediji početkom juna o incidentu koji se dogodio.

Joksimović je u vidno alkoholisanom stanju pravio haos na meču Pambukovica - Banjani zato što je gostujuća ekipa, za koju je navijao, u tom trenutku gubila. Zbog ovog incidenta moralaje da reaguje i policija.

 

 

Nakon što se situacija malo stišala, Saša je otputovao iz Srbije. On se trenutko nalazi u Crnoj Gori na letovanju, odakle svakodnevno objavljuje snimke na društvenim mrežama. Izgleda da su nemile scene sada daleko iza  njega, te je rešio da se opusti i uživa u letnjim čarima.

 

BONUS VIDEO: 
 

BIO JE RASPOLOŽEN: Ivana Dudić otkriva kako se ponašao Saša Joksimović nakon incidenta na Ubu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Montenegrina

18.08.2021 23:27

Svi putevi vode u prelijepi Montenegro.

Odgovori 4 13
Djak

19.08.2021 12:27

@Montenegrina - Bilo bi dobro da su ti putevi jednosmerni. Podrzavam da svi lepo krenu tamo odakle su i dosli i tamo da ostanu.

Odgovori 23 4