SLOBODAN ĆUSTIĆ OTKRIO KAKO VASPITAVA DECU: Bebi od ŠEST meseci daje telefon u ruke?!

Autor:

Zabava

17.08.2021

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Ćustić otac je šestoro dece, a sada je otkrio kako svoju decu vaspitava i šta mu se ne sviđa kod drugih roditelja!

 
Republika

Foto: youtube.com/ Nasa Televizija

Slobodan Ćustić otkrio kako vaspitava svoju decu!

Popularni glumac Slobodan Ćustić otac je šestoro dece, a kako je otkrio trudi se da svaki slobodan trenutak provede s naslednicima što, kako kaže, primećuje, nije slučaj sa svim roditeljima.

Kako prenosi "Blic" glumac nije zadovoljan odnosom roditelja preme njihovoj deci.

- Roditelji su smislili da nemaju više vremena da se bave decom, pa im je najjednostavnije da im daju daljinski od TV-a i mobilni telefon. Valjda misle da je dovoljno što su dobili decu, pa nemaju nikakvu dodatnu odgovornost i ne žele da im se posvete?! Ta njihova nezainteresovanost prema sopstvenoj deci je strašna. Video sam na šetalištu u Vrnjačkoj Banji bebu koja nema ni pola godine, a drži mobilni telefon. Dok ona to radi, njeni roditelji lupetaju gluposti sa nekim drugim parom koji su sreli, a čije dete isto drži mobilni u ruci- rekao je Ćustić za "Informer" i dodao:

- Svojoj deci ne dajem da koriste mobilni, jedino je Vasilije (12) dobio telefon da bi mogao da komunicira sa svojim društvom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading