ISPLIVALA SENIDINA FOTOGRAFIJA KOJU BI NAJRADIJE SPALILA! Pevačica na meti podsmeha, komentari su BRUTALNI! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

16.08.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senida važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na regionalnoj sceni, međutim, nije oduvek izgledala ovako kao danas.

Republika

Foto: instagram.com/senida_h

Senida

 

Senida je publiku u Srbiji osvojila mega hitom "Mišići", ali i svojim urbanim stajlingom kojim se odmah izdvajala od ostalih svojih koleginica.

Mnogi je smatraju za veoma seksepilnu ženu, zadovljivu i prirodnog izgleda, što je danas na muzičkoj sceni prava retkost.

Ipak, kada je u javnosti isplivala fotogrfije iz njene prošlosti svi su bili šokirani ovom transformacijom, a sve je više onih koji su počeli da veruju da je njen izgled daleko od prirodnog i da se i ona poigrala estetskim korekcijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pravo_vip_lice

 

Komentari ispod fotografije su i više nego brutalni. Pogledajte ovu pevačicinu transformaciju, pa procenite da li je ipak posetila hirurga ili je nešto drugo u pitanju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

17.08.2021 09:00

Ja ne mislim da je bila ružna Ali ona sigurno misli za sebe da je ružna prirodno Baš tužno Treba da naučimo da volimo sebe to je stvar treninga. Nije trening samo helanke, tegovi...