ĐANI BRUTALNO PONIZIO VODITELJKU: Izjavu Marijane Mićić izvrnuo RUGLU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đani rešio da ponizi Marijaninu izjavu, pa je ponizio!

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Đani brutalno ponizio Marijanu Mićić!

Folk pevač Radiša Trajković Đani šokirao je sve potezom na veselju na kom je pevao, a snimak je oborio društvene mreže. On sedi na podu i pije piće iz gostove cipele dok ga drugi obasipaju novcem, a mnogi su okarakterisali ovaj postupak ogavnim, među njima i glumica i voditeljka Marijana Mićić.

Marijana je na svom Tviter nalogu postavila objavu u kojoj apeluje da se pevač uhapsi, jer kako sama kaže on je ''muška prostitutka nad kojom se iživljavaju.''

Ova konstatacija iznervirala je koliko Đanijevu ženu Slađu, toliko i samog Đanije, te je uskoro usledio brutalan odgovor sa obe strane. Đani je brzo da zvanični odgovor za "Alo":

- Svako radi ili govori kako treba i misli da je ispravno. Ne dotiču me osude i komentari voditeljki i glumaca. I glumci svašta rade. Ne radim to na slavljima stalno, daleko od toga. Pa nisam vam ja dvorska luda koja bi to radila stalno. Bilo je slavlje mog prijatelja i ponela me emocija, te sam zato to uradio. Uradio sam to za dobrog druga, čista šala i zezanje.

Ipak, nakon ovog odgovora Đani je rešio da i na svom instagram profilu pokaže šta misli o Marijaninoj izjavi te je jednostavno napisao:

Republika

Foto: printscreen

Đani je njenu izjavu izvrnuo ruglu!

- Prostitutka krenula pod šator da peva na 40 stepeni.

Majmun kog je Đani stavio pored objave upućuje na to da je rešio da se našali na račun voditeljke, te da njenu izjavu izvrne ruglu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cardak

17.08.2021 12:03

DJANI ti nisi NIKAKAKAV PEVAC!Ti si seoska narikaca i ne vredjaj osobe koje svojim radom zaradjuje svoj hleb djubre provincisko!