MARINA TUCAKOVIĆ PROŠLA KROZ PAKAO: ODBIJALA da ode kod lekara!

Autor:

Zabava

16.08.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći tekstopisac na Balkanu Marina Tucaković prošla je kroz pravi pakao u životu, a iz jednog razloga nije htela da ode kod lekara!

Republika

Foto: PrntScr/K1

Marina Tucaković je prošla kroz pakao u životu!

Najveća hitmejkerka na Balkanu Marina Tucaković godinama pati od njaopakije bolesti, a kada je saznala da ima rak, Marina je rešila da se povuče iz javnog života. 

Sada se polako i njen život vraća u normalu, te Marina počinje sve više da radi. 

- Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala - rekla je Marina i otkrila koji je simptom imala, ali i zašto nije otišla kod lekara:

Republika

Foto: Prntscrin

Hitmejkerka Marina Tucaković je najmlađeg sina izgubila 2008. godine!

- Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svesno nisam otišla kod lekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na poslednjem mestu.

Podsetimo, Marina je svog najmlađeg sina Miloša, 2008. godine pronašla mrtvog u porodičnoj kući, što je za ovu hitmejkerku bio najveći životni udarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading