LANE GUTOVIĆ OSTAJE U BOLNICI: Otkriveni rezultati testa na koronu, HITNO mu je urađen SKENER! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Lane Gutović primljen je na bolničko lečenje na VMA, a doktori su mu odmah uradili test na koronavirus, sada su mu stigli rezultati, te su oni odlučili da ga zadrže na daljem ispitivanju.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Lane Gutović ostaje u bolnici

 

Srpski glumac Milan Lane Gutović primljen je nedavno na VMA sa simptomima koji ukazuju na koronavirus. On je hitno prevež na odeljenje, a nakon što mu je urađen brzi test bio je negativan, potom i PCR test. 

Nakon što su stigli rezultati PCR testa, koji je takođe negativan, glumac je ipak zadržan na bolničkom lečenju. Doktori su spremni da preuzmu sve što je u njihovoj moći da se sanira problem, zbog njegovih hroničnih oboljenja. 

Republika

Foto: youtube.com/Gigante

Lane Gutović zbog korone u bolnici

 

Kako je naveo izvor glumac ima probleme sa disanjem, njemu je urađen i hitan skener i do daljeg će ostati na ovoj klinici, gde će ga lečiti dok mu se stanje ne stabilizuje.

Kako se navodi, Gutović se već nekoliko dana oseća loše i ove nedelje je već bio na pregledu u ovoj klinici, ali zbog drugih većih zdravstvenih tegoba, prenosi 24sedam.

Republika

Foto: youtube.com/N1

Lane Gutović zbog korone u bolnici na lečenju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marlo

15.08.2021 10:51

Nek ga djilas leči, tada nije bilo 10 respiratora u drzavi