ŽIVOT TOME ZDRAVKOVIĆA STIŽE NA VELIKO PLATNO: Da bi pesme napisao moraš dobro da se ZAPRLJAŠ! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.08.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život i delo Tome Zdravkovića Dragan Bjelogrlić, zajedno sa Željkom Joksimovićem ovekovečio je zauvek na filmskom platnu!

Republika

Foto: instagram.com/tomislav_toma_zdravkovic

Život Tome Zdravkovića uskoro ćete moći da vidite i na velikom platnu!

Legendarni pevač Toma Zdravković, koji nas je napustio pre dvadeset godina, srca mnogih osvojio je svojom muzikom uz koju se i danas slavi i tuguje, koja i danas pogađa pravo u centar i ostavlja trag duboko o srcu slušaoca.

Nije ni čudo da je ovaj muzičar bio inspiracija reditelju Draganu Bjelogrliću da snimi novi film, čiji je zvanični trejler već izašao, a koji nam garantuje da će to biti još jedno genijalno ostvarenje ovog reditelja.

 

 

Iz trejlera se može videti da je film da će publika kroz film uspeti da upozna tvorca nekih od najvećih domaćih hitova, a otkriće i kakvi ljudi pišu pesme.

Glavne uloge tumačiće Milan Marić, Tamara Dragičević, a film "Toma" zajednički kao koproducenti potpisuju Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading