EVO KAKO IZGLEDA BAKA DANIJELA: Srećna zbog unuka Zorana Šijana i Željka Ražnatovića izazvala ŠALE NA SVOJ RAČUN!

Autor:

Zabava

13.08.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Rodić ima dva unuka Zorana Šijana i Željka Ražnatovića, a to je mnoge nateralo da stave prst na čelo i krenu u potragu za načinima da se našale.

Republika

Foto: instagram.com/ bojana_rodic

Nataša, Bojana i Bogdana uživaju u svojim životima!

Danijela Rodić ima tri ćerke Natašu, Bojanu i Bogdanu. Dok je Nataša sama, Bojana i Bogdana našle su muškarce svog života i na svet donele dečake koji su porodici podarili mnogo sreće.

Poslednjih dana mnogo se priča o Bojaninom porođaju i činjenici da je na svet pre svega četiri dana donela sina Zorana. Mirko Šijan njen verenik oduševio se što je postao roditelj, a velika mu je želja bila da svom ocu oda počast tako što će sina nazvati njegovim imenom. 

Slična priča prati i njenu sestru Bogdanu, koja se porodila pre nešto više od godinu dana, u junu 2020. godine. Ona i njen suprug Veljko Ražnatović odlučili su da sinu daju ime po Veljkovom ocu Željku. 

Foto: printscreen

 

Mali Željko Ražnatović i beba Zoran Šijan privlače veliku pažnju, posebno jer se mnogi pitaju da li će i oni biti opasni frajeri kao što su bile njihove dede.

Fanovi su ipak od svega ovoga odlučili da naprave šalu, te su pokazali kako izgleda ponosna baka Danijela Rodić, čiji su unuci imenima predodređeni da budu najveće beogradske face nove generacije. 

Ova slika obišla je društvene mreže i time nasmejala mnoge!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zorica

13.08.2021 08:50

Čega se pametan stidi time se lud ponosi!

Dragana

13.08.2021 19:02

Korona,Velja ili ovo Bože dragi pomozi nam.