SNEŽANA ODUSTALA OD PRODAJE KUĆE: Samo JEDNA OSOBA je mogla da je ubedi da promeni ODLUKU!

Autor:

Zabava

13.08.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić planirala je da proda kuću od kad je postala udovica, ali on ju je ubedio da promeni odluku!

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Snežana je odlučila da ipak neće prodati kuću!

Snežana Đurišić je pre sada već sedam godina postala udovica, a od tada je planirala da proda kuću u Jajincima jer je ta kuća bila prevelika za nju.

Međutim, njen dečko Vanja Milošević, sa kojim je Snežana u vezi od 2019. godine, nije se slagao sa tom odlukom jer je smatrao da u toj kući ima peviše uspomena da bi ih se pevačica odrekla, te se svojski potrudio da promeni odluku. 

- Od kada je ostala udovica pre nekoliko godina, Snežana je imala na umu da proda kuću jer joj je bila prevelika za nju samu, ali sada se sve promenilo. Tu joj je Vanja, dolazi joj sin sa unucima, i ćerka Maja je kod nje kad s porodicom boravi u Srbiji -objašnjava izvor "Scandala!" i dodaje:

- Vanja je sve to predočio Sneži i objasnio joj da bi zažalila kad bi prodala kuću i ona se složila s njim. Evo i sad tokom leta uživaju, roštiljaju u dvorištu s prijateljima ili sami, ma milina jedna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading