MILICA PAVLOVIĆ NA UDARU JAVNOSTI ZBOG ŽURKE NA JAKŠIĆEVOJ KULI! Provokativne fotografije pevačice na KOSTURNICI BRANILACA BEOGRADA!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.08.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović napravila je juče gala slavlje povodom svog 30. rođendana, a zabavu je upriličila na Kalemegdanskoj tvrđavi. Međutim, zbog jednog spornog momenta našla se nabrutalnoj osudi javnosti.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović

 

Na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu, nalazi se kosturnica branilaca Beograda. Zapravo, tu su  pohranjeni posmrtni ostaci učesnika odbrane Beograda u Prvom svetskom ratu, odnosno tokom 1914. i 1915. godine, koji su nakon rata pronađeni na obalama Save i Dunava, kao i na Dorćolu.Sahranjeno je 3.529 identifikovanih i 1.074 neidentifikovana učesnika odbrane grada.

Upravo na Jakšićevoj kuli, juče je osvanula provokativna fotografija Milice Pavlović u prirodnoj veličini koja je tokom slavlja maltene bila okačena na kulu.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović

 

Kada su u medijima osvanule fotografije sa slavlja, društvene mreže su se usijale. Svi su počeli da napadaju pevačicu smatrajući ovakav poteze u najmanju ruku degutantnim i neprimerenim.

 

 

Ovim povodom, pevačica se još nije oglasila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading