(FOTO) SEVE PALA U ZABORAV, IGOR IMA NOVU LJUBAV? Kojić se RAZOTKRIO fotografijom!

Autor: Republika.rs

Zabava

31.07.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O razvodu Severine i Igora Kojića spekuliše se već mesecima unazad, sada je sve jasno.

Republika

Foto: instagram.com

Igor našao zamenu Severini

 

Iako su pokazivali ljubav na sva zvona, te često delili sa javnost intimne trenutke, pre skoro godinu dana, Severina i Igor Kojić  polako su se udaljili i počeli da vode odvojene živote.

Nikada nisu javno potvrdili da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali njihovi potezi govore i više nego reči.

Hrvatska pevačica i menadžer iz Srbije nisu se mesecima pojavljivali zajedno u javnost, a njihove zajednične fotografije su nestale kao da ih nikada nije ni bilo. Za to vreme, Severinu su povezivali u medijima sa bogatim biznismenom iz Hrvatske, dok se o Igorovom emotivnom stanju nije gotovo ništa znalo.

Ipak, čini se da se Kojić odao jednom fotografijom koju je objavio na društvenim mrežama. Naime, kako mu je danas rođendan, on je putem društvenih mreža delio brojne uspomene iz detinjstva i sa rođendanskih slavlja iz tog perioda.

Foto: instagram.com/

 

 

Međutim, objavio je i fotografiju torte, koju je, kako kaže, dobio kao deo rođendanskog iznenađenja. Bez obzira što slavljenik nije precizirao od koga je dobio poklon, mnogi su protumačili kao da mu je to priredila upravo njegova nova izabranica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading