ISPLIVALA FOTOGRAFIJA SA PRVOG VENČANJA SUZANE MANČIĆ! Mladenci nasmejani, a samo nekoliko godina kasnije, usledila je TORTURA!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.08.2021

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Suzana Mančić godinama je bila u braku sa biznismenom Nebojšom Krunićem sa kojim je dobila dve ćerke, međutim, na kraju su ipak stavili tačku na ljubav.

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić

 

Voditeljka i spisateljica Suzana Mančić osam godina bila je u braku sa biznismenom Nebojšom Krunićem, nekadašnjim članom "Sedmorice mladih".

Kako su mediji prenosili, razvod nije bio nimalo u mirnom tonu, te da je popularna "loto devojka" prošla kroz buran period na kraju braka. Navodno je njih suprug omalovažavao i vređa govoreći joj da mu je neprivlačna te je ona zbog toga imala i psihološke probleme i borila se sa depresijom.

Suzanu je ovo posebno pogodilo jer je svoju karijeru i život podredila Nebojši prateći ga po celom svetu gde je on morao da ide zbog posla.

 

 

Ipak, najveću radost iz braka koji je imala su svakako dve ćerke kojima je sve podredila. Od 1989. godine kada se njen brak okončao, dugo se nije znalo o njenom emotivnom statusu, sve dok nije upoznala šarmantnog Grka Simeona sa kojim uživa i dan danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading