ODJEKNULO KAO BOMBA, POZNATA VODITELJKA SE RAZVODI: Dugo se spekulisalo, A SADA JE IZA KULISA ISPLIVALA ISTINA?

Autor: Republika

Zabava

23.07.2021

09:38

Dugo se spekulisalo o nesuglasicama u braku, a sda je isplivala istina?

youtube.com/burekdzijaful
Marija Veljković

Suprug Marije Veljković, Milan Milovanović ne pojavljvjuje se u javnosti sa suprugom već neko vreme, što je mnoge navelo da se zapitaju da li je negde zapelo u njihovom idiličnom braku, piše Story.

Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković važi za osobu koja neretko deli svoje intimne i privatne trenutke na društvenim mrežama. Javnost je do skoro imala uvid u njen skladan brak sa arhitektom Milanom Milovanovićem, međutim u poslednje vreme on nije prisutan u javnom životu.

To je donekle jer on ipak nije javna ličnost, ali sa druge strane krenuli su tračevi i govorkanja da nešto nije u redu u njihovom, nekada naizgled, idiličnom braku.

Naime, sudeći po Marijinim objavama na "Instagramu", Milan nije bio prisutan na zajedničkim letovanjima i odmoru, već je voditeljka bila sa decom.

Iako ne možemo da ih vidimo zajedno, ono što se dešava iza kulisa je prava istina, te je sasvim moguće da je apsolutno sve u redu, nego je voditeljka ipak odlučila da deo svoje intime zadrži samo za sebe i svoje najbliže, navodi Story.

Komentari (1)

Loading
Žile

23.07.2021 10:05

Razvode se i ubijaju jedan brak, jednu ljubav i jednu nadu. A sve zbog brzog jezika i nesloge.