ŽAO MI JE ŠTO SI VEĆI, PA NE SMEM DA TE IZUDARAM KAO NEKADA: Nikola Rokvić objavio fotke zgodnog brata, pa mu se obratio žestokim rečima! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

11.08.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Rokvić obratio se bratu Marku Rokviću na današnji dan, koji je veoma poseban za njih dvojicu.

Republika

Foto: Promo foto

Nikola Rokvić

 

Poznati pevač Nikola Rokvić dosta dugo je van muzičke scene, a iako njegova verna publika očekuje nove pesme od njega, on uživa sa svojom porodicom i dane provodi prisećajući se starih dana.

Nikola ima rođenog brata, koji se isto oprobao u muzičkim vodama, ali je odjednom odustao. Marko Rokvić je ostvaren kao otac i zadovoljni muž, a sada su se na Instagramu pojavile njegove fotografije iz detinjstva. 

 

 

Naime, Nikola je na svom Instagramu podelio set fotografija koje je pronašao u porodičnom albumu na kojima pozira sa bratom Markom, pa se prisetio tim dana kada su bili klinci. 

Moj Maki! Moj brat, ljubav, podrška i večiti sparing partner. Sad mi žao što si veći pa ne smem baš da te bratski izudaram kao nekada. Živ mi bio na mnogaja ljeta! - napisao je Nikola ispod fotografija. 

 

 

Inače, Marko danas proslavlja rođendan, pa je Nikola na ovaj originalan način odlučio da mu isti čestita. U komentarima su se nizale čestitke i pozdravi pratioca, a sigurno da se Marko zabavio ovim preslatkim fotografijama iz detinjstva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading