TERZA POSTAJE PO DRUGI PUT DEDA: Maša otkrila pol deteta, pa roditeljima javno čestitala!

Autor:

Zabava

10.08.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kostadin Terzić nedugo nakon što je sinu Vuku proslavio prvi rođendan, saznao je da će po drugi put postati otac, a sada su otkrili i pol deteta.

Republika

Foto: instagram.com/mashaterzic

Valentina i Kostadin Terzić

 

Sin generalnog direktora fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ Zvezdana Terzića, Kostadin, nedavno je proslavio prvi rođendan i krštenje sina Vuka, a ubrzo ga je obradovala i vest da će po drugi put postati otac.

Naime, Kostadinova izabranica Valentina Lopičić trudna je po drugi put, te će vesti krunisati svadbenom ceremonijom u septembru.

Njegova sestra Maša Terzić danas je otkrila pol bebe koju čekaju njen brat i snajka. Ona je čim je saznala lepu vest, podelila na svom Instagram profilu fotografiju Vuka, a kasnije i Valentine i Kostadina napisavši da čekaju dečaka, a da će Vuk postati stariji brat, pa uz emotikon trudnice i natpisa ''Volim te'' čestitala bratu i njegovoj izabranici.

 

Republika

Foto: instagram.com/mashaterzic

Mašina objava na Instagram profilu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading