(FOTO) ŽARILA I PALILA JE DEVEDESETIH, A ONDA JU JE ALKOHOL POJEO: Život joj se preokrenuo preko noći, a POGLEDAJTE GDE DANAS ŽIVI!

Autor:

Zabava

07.08.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Banfić bila je žarila i paplila devedesetih, a onda se odala alkoholu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana Banfić

 

Pevačica Ivana Banfić devedesetih je žarila i palila jugoslovensom scenom, a danas se potpuno povukla iz javnosti i gotovo da se ne pojavljuje u medijima. Ivana iako je ušla u šestu deceniju izgleda fantastično, a sudeći po njenim objavama, rečila je da potpuno promeni život.

Nakon razvoda i pobačaja bivša pevačica odala se alkoholizmu od kog se i lečila. Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom, Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških reči, uvreda i skandala.

 

Međutim, pevačica se tada odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila sa porokom u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak sa Krunom Ladišićem, producentom sa jedne TV stanice.

 

 

Nakon toga želela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci, a zbog sina Jana se povukla sa javne scene.

Ivana je bila jedna od prvih domaćih zvezda koja se podvrgnula estetskom zahvatu i o tome otvoreno progovorila u javnosti.

- Zbog komplikacija sam opet morala da idem na operaciju. To je bilo zaista bolno iskustvo. Definitivno više ne bih išla na nikakve zahvate, ne da mi se više. Previše sam zavolela sebe i svoje telo da bih išla da ga mučim na taj način - rekla je Ivana nedavno prenosi Pink.rs

Ona danas živi potpuno drugačije, po objavama na Instagramu deluje da svakodnevno uživa u prirodi, a jednom prilikom je rekla i da će živeti u kući od gline.

 

 

- Da mi je neko rekao pre 11 godina kada sam prvi puta posetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti! Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi kraj reke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba videti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negde gore - poručila je Ivana pratiocima na Instagramu, nakon čega je kuću i pokazala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading