ANA IMA NOVI RAZLOG ZA LJUBOMORU: Rasta u vezi sa zgodnom crnkom?!

Autor:

Zabava

06.08.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta trenutno je u Crnoj Gori, a kako se piše, izgleda da je tamo našao i devojku.

Republika

Foto: Miloš Ćetković

Rasta se na moru viđe sa jednom crnkom!

Reper Stefan Đurić Rasta ovih dana je u pažnji medija štozbog nanogice koju reper očekuje u toku avgusta, što zbog rata sa njegovom bivšom ženom Anom Nikolić, koji je prouzrokovan Rastinim duetom sa pevačicom Natašom Bekvalac.

Međutim, iako ga u Beogradu očigledno očekuje veliki stres, Rasta je trenutno na crnogorskom primorju, gde osim što naporno radi u slobodno vreme i uživa sa jednom posebnom crnkom Martinom Anđelković, za koju mnogi misle da mu je nova devojka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

- Sa Rastom je bilo nekoliko momaka koji ga prate na svim nastupima, mlada reperka koja se predstavlja umetničkim imenom Zovi me Kali, kao i Martina. Kada su ulazili u diskoteku, Martina je bila odmah iza Raste! U bekstejdžu su se sve vreme šalili i slikali, a ona je sve fotke objavljivala na društvenim mrežama – kaže za “Informer” izvor koji se zatekao u tom klubu.

Izvor dodaje da je Martina bila na bini sve vreme dok je Rasta nastupao.

- Posmatrala ga je iz prikrajka dok je đuskala uz njegove hitove, a on se često okretao ka njoj. Nisu razmenjivali nežnosti u javnosti, pa niko ne može da tvrdi da su sigurno zajedno, ali je delovalo da nečega ima među njima. Martina se ludo provela te noći, sve vreme je pila viski.

Zanimljivo je da Rasta i Martina borave u istoj vili, a komšije kažu da su je videli nekoliko puta:

- Rasta i Martina spavaju u istoj kući, koju je on iznajmio dok je na turneji po Crnoj Gori. Ma ona ne krije da je veoma bliska sa njim, kačila je na Instagram fotke na kome se vidi kako mu sa drugaricom sprema klopu. Onda ga je snimala dok je sa drugovima bio na plaži, a objavljivala je i svoje fotke iz dvorišta vile. Baš su prisni, a vreme će pokazati da li tu ima ljubavi i hoće li opstati.

Sasvim je moguće da se ova bliskost repera i Martine Ani neće dopast, te da će uslediti novi ljubomorni ispadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading