SEĆATE SE JUCE NAJVEĆEG CECINOG FANA? Pevao je njene pesme zbog čega su Georgiev i Radovićka pali pod sto od smeha, ovako danas izgleda! (VIDEO)

Autor: Republika.rs

Zabava

06.08.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Krstić privukao je pažnju na audiciji za "Prvi Glas Srbije" kada se predstavio kao najveći fan Cece Ražnatović, a njegovo izvođenje njenih hitova postalo je tema o kojoj je brujala javnost u Srbiji.

Republika

Foto: instagram.com

Najveći Cecin fan

Jovan Krstić kao šesnaestogodišnjak prijavio se na audiciju takmičenja "Prvi glas Srbije", na kojem su u žiriju tada bili Vlado Georgiev, Aleksandra Radović i Saša Milošević Mare.

On se tada predstavio kao najveći fan folk zvezde Cece Ražnatović. Iako zaista voli da peva i posebno hitove Ražnatovićke, činjenica je da talenata za muziku baš i nema.

Bez obzira na to, žiri ga je navodio da peva razne Cecine pesme i smejali su mu se u lice tokom njegovog izvođenja. Ovaj snimak tada je brzo postao veoma popularana.

 

 

 

Međutim, Krstić nije prošao u takmičenju, ali je stekao veliku popularnost te su se se mnogi zapitali šta se danas dešava sa njim i da li i dalje sanja svoj estradni san.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading