SLAVICA SE OGLASILA IZ BOLNICE I OTKRILA KAKO JE POVREDILA OKO! Pevačica ispričala sve o drami koju je proživela (VIDEO)

Autor: Republika.rs

Zabava

06.08.2021

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ćukteraš zabrinula je fanove fotografijama iz bolničke postelje sa sve zavojima oko glave. Sada je ispričala kako je zadobvila povrede.

Republika

Foto: instagram.com/cukterasslavica

Slavica Ćukteraš

 

Pevačica Slavica Ćukteraš boravi u KCV gde je završila nakon povreda koje je zadobila. Nakon što je veoma zabrinula svoje fanove ovakvim izdanjem, rešila je da im obrazloži kako je došla u ovu nemilu situaciju. 

Ona je iz Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu objavila video snimak i ispračala da je povredu zadobila dok je sređivala kuću.

- U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova... Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao. Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo - ispričala je Slavica koja je kasnije otišla u bolnicu gde joj je pružena adekvatna nega.

Ona je i istakla da se sada oseća mnogo bolje i zahvalila se osoblju koje je pažljivo brinulo o njoj, kao i o ostalim pacijentima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading