MRZI MARKIRANE STVARI: Rada Manojlović IZNENADILA sve priznanjem koliko troši na odeću i obuću!

Autor: Republika

Zabava

04.08.2021

19:01

Pevačica Rada Manojlović otkrila koliko novca troši na šoping, pa progovorila o svađama sa Harisom.

printskrin/TV Prva

Rada Manojlović

 

Pevačica Rada Manojlović često je na meti kritika modnih stručnjaka, te su je mnogi od njih prozivali da ne zna da se obuče. Ona ipak na sve to ne obraća pažnju i priznaje da ne voli da daje mnogo novca na garderobu.

- Ja sebe ne doživljavam kao nekog modela koji treba da se prošeta, vrati i skine to sa sebe... Ja treba samo svoju unutrašnjost da upakujem, a ovaj posao je unutrašnjost. Imamo dosta pevača i pevačica koji su savršeno stilizovani, ali jednostavno su samo dobro obučeni - rekla je Rada za Grand online, pa otkrila koliko novca troši na šoping i da li nosi markirane stvari:

youtube.com/printscreen

Rada Manojlović

- Ja čak i mrzim te markirane stvari i kad god sam nešto jako skupo platila baš sam se pokajala, zato što to ne može da se pere i uvek mu nešto fali. Platiš nešto ne znam koliko i posle jednog pranja u mašini mu otpadne sve što može da otpadne, tako da ne vidim razlog davanja nekih basnoslovnih para na neke krpice. U redu je za neke dobre cipele, koje treba da budu udobne. Najudobnije su mi bile cipele koje sam platila nekih 20, 30 evra...

youtube.com/printscreen

Rada Manojlović

Pevačica već pet godina uživa u skladnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a svoj privatni život oboje se trude da sačuvaju od očiju javnosti. Rada je ispričala i kako su ona i Haris uspeli da sačuvaju vezu, ali i koje situacije su ih najviše pogađale.

- Sve je kako treba, a mi smo poznati po tome da ništa ne pričamo i to je naš izbor. Previše nas je bilo u prve dve, tri godine, nisu nas ostavljali na miru. Stvarno su pisali gluposti, najviše su objavljivali da smo se stalno svađali, da njegovi mene ne vole, moji njega, to je kao bilo vrh, a od toga ništa nije bilo tačno - rekla je pevačica i dodala:

youtube.com/printscreen

Rada Manojlović

- Sa tolikim napretkom tehnologije, svi nude sve, a mi u totalnu kontru idemo. Ja ne mogu da 24 sata budem podeljena sa svima.

 

Komentari (0)

Loading