(FOTO) GOCA BOŽINOVSKA BESNA NA CECU? Pevačica progovorila o Šijanovom venčanju, šokirala izjavom o pevačici!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.08.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska polako se priprema za rođenje unučeta, te je progovorila o svadbi svog sina Mirka Šijana.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Goca Božinovska

 

Pevačica Goca Božinovska progovorila je o venčanju svog sina Mirka Šijana, pa se dotakla teme zvanica, a mnoge je zanimalo da li će pozvati Cecu Ražnatović.

Goca je istakla da će venčanje i krštenje biti nakon što se njena snajka Bojana porodi.

- Kada budemo najavili venčanje, mi ćemo najaviti. Neće biti intimnije, biće gala venčanje. Bojana za desetak dana treba da se porodi. Nakon toga ćemo da pravimo krštenje i svadbu i sve - rekla je Goca, piše Pink.rs

Kako na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, inače Bojanine rođene sestre, Goca nije bila pozvana, otkrila je da li će ona na slavlje svog sina i snajke ipak zvati Cecu.

- To je kao da me pitate da li ću sutra da skuvam ručak. Zvaću one koje su i mene zvali i koji treba da dođu. Sad, da li je u pitanju Ceca ili Persa, nije bitno ko je - dodala je pevačica.

Podsetimo, sinovi Goce i Cece su godinama unazad veoma dobri prijatelji, a od nedavno kako su oboje u ljubavi sa sestrama Rodić, maltene su i familija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alex

04.08.2021 07:56

A brate, stvarno više umoriste sa tom Cecom. Pa ko je ona uopšte?