ISPLIVAO PRAVI RAZLOG SUKOBA BEKVALČEVE I ANE NIKOLIĆ: Datira od pre par godina, a krivac je OVAJ MUŠKARAC KOGA SVI ZNAJU, EVO ZAŠTO JE PUKLA TIKVA MEĐU PEVAČICAMA!

Autor:

Zabava

03.08.2021

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo zašto je pukla tikva među pevačicama!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana besna na Natu!

 

Ana Nikolić blokirala je Natašu Bekvalac na društvenoj mreži Instagram i do tada mediji ne prestaju da bruje o njihovom sukobu.

A sada je otkriveno šta se sve izdešavalo među njima, kao i da li su bile drugarice pre nego što su Rasta i Nataša Bekvalac snimili duet "Iz daleka".

Sve je počelo kada su Bekvalčeva i Đurić izbacili pesmu, a kako tvrde pojedinci na snimanju su postali bliski:

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša

 

– Anu je neko slagao da su Nataša i Rasta imali previše blizak odnos na snimanju spota i da je on odlepio za Natašom. Ana je to doživela kao izdaju. Odmah je zvala Rastu i on je pokušao da joj objasni da je to obična glupost, ali džaba. Ana je besna i zato što je planirala da sa Rastom snimi nešto, jer uveliko radi na novom albumu, a on umesto da njoj ponudi ovu pesmu, zvao je Natašu. Plus,Nataša je zakazala promociju isto veče kada je ona imala nastup. Ana je odmah blokirala koleginicu i objavila prisnu sliku Raste i Nataše – priča izvor koji tvrdi da su Nataša i Ana nekada bile drugarice, ali da su se najpre posvađale zbog izjava Nikolićkinog brata Marka koji nije imao lepo mišljenje o Bekvalčevoj:

– Ova je udarila kontru rekavši da nikad nisu bile dobre, iako su čak izlazile zajedno. Istina, dešavalo se i da se posvađaju, jednom zbog Aninog brata Marka koji je rekao da je Nataša loš čovek, drugi put zbog Anine izjave da su njene pesme i nastupi bolji, ali brzo bi izgladile odnose – kaže izvor sa estrade i dodaje da je Nataša baš preterala sa svojom izjavom. „Čekaj, kako misliš ‘nismo više dobre prijateljice’, a kad smo mi to bile dobre?- piše Svet

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mole

05.08.2021 04:50

Zar nisu obe bile pod cazimom mamine lepotice.