(FOTO) POZNATA PEVAČICA UMRLA JE OD RAKA! Pobedila je opaku bolest 3 puta, majka i dalje neutešna: OSTALA JE TUGA I BOL ZA NJOM!

Autor:

Zabava

02.08.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je uvek bila pozitivna i svima pružala podršku.

Republika

Foto: instagram.com

Dona Ares

 

Dona Ares uvek je bila omiljeno lice ljubitelja dobrog zvuka i kvalitetne muzike. Voleli su je gde god se pojavi, a godine na sceni napravile su pravu armiju fanova koji su u najtežim trenucima barem rečima podrške.

Ono što je svima poznato jeste da se Dona borila sa opakom bolešću, a uspela je da je pobedi čak tri puta, i svaki put ostala je jaka, snažnija i odlučnija da se i dalje bori kroz život. Dona je svim ljudima koji su prolazi kroz iste muke kao i ona pružala neizmernu podršku, pa je tako u jednoj izjavi otkrila i kako je otkrila da boluje od kancera.

 

 

- Džavida sam izbacila iz kreveta nakon drugog ciklusa hemoterapije. Moram sama spavati, preosetljiva sam na mirise, gužve i je… i reko’ hajd’ ti, Džavide, lezi sam. Ipak, ujutro mu se ušunjam u postelju po koji zagrljaj i komad ljubavi. Grli on mene tako jutros i govori: “Evo me k’o da spavam sa Šabanom Šaulićem”. Najpre se pojavio neobičan umor. Jednostavno sam bila umorna, klonula, sve mi je bilo teško. Neke obične, dnevne, obaveze… da napravim krevet ujutro, postale su prava mora. Nije mi se dalo. Konstantno sam osećala pospanost i umor. Mislila sam da imam opravdanje za to, jer smo radili sve vreme, stalno smo bivali na putu, pevali, svirali - pričala je Azra i smijala se.

Republika

Foto: youtube.com/Hayat Media BiH

Dona Ares

 

- Tuga i bol su ostali iza nje, ali i snaga i hrabrost koju je delila ljudima oko sebe. Godina iza nas je bila preteška, posebno zbog toga što sam i ja na neki način zajedno s njom bila vezana za muziku. Toga više nema, ni Done, niti muzike. Odmalena sam je pratila i podržavala, a posebno smo se zbližile u poslednjih šest meseci, koliko je provela kod kuće nakon što je shvatila da joj se bliži kraj". Isplačem se i krenem dalje kao što je ona to uvek radila. Razgovarale smo o svim temama, a razgovor je zavisio od toga kako se Dona u tom trenutku osećala. Dosta smo pričale o njenoj borbi i uvek mi je govorila: 'Šta god da se desi, mama, nemoj da se menjaš, ostani jaka zbog mene. Nemoj pred drugima da plačeš, čuvaj dostojanstvo - ispričala je za Kurir Donina majka.

 

 

Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, 2014. godine imala je rak grlića materice, a preminula je u rodnom Bihaću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading