OBOŽAVAO JE CEO BALKAN, A ONDA JE PREMINULA KAO BESKUĆNICA SA BOLESNOM ĆERKOM I UNUKOM! Potresna priča glumice koja će vam naterati suze na oči!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.08.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od vrha do dna, zapravo najtamijeg ponora, tako bi se mogla opisati sudbina jugoslovenske glumce koja i danas mnoge rasplače.

Republika

Foto: printscreen

Gizela vuković

 

Srpska glumica Gizela Vuković, bivša supruga pevača Zvonka Bogdana bila je zvezda domaće kinematografije, a poslednje godine provela je kao beskućnica odbačena od svih i zaboravljena. 

 

-Kada sam iz Subotice krenula u Beograd, otac Toma i mama Viktorija, prodali su moj deo zemlje i dali mi da kupim sebi stan u prestonici. I jesam, u Nemanjinoj broj tri. Stanarsko pravo prenela sam na ćerku, a onda su stigle zlosrećne devedesete. Ćerkina agencija je počela da gomila dugove… Neki ljudi, valjda zelenaši, izbacili su nas na ulicu. Često smo, potom, menjali podstanarske sobičke, gomilali dugove. U tim neprekidnim seljakanjima izgubila sam sve fotografije. Nemam, deco, nijednu staru sliku, nijednu. Ne znam ni gde mi je ostala “Arena””, ispričala je Gizela svojevremeno za “Novosti”.

-Ne znam koga nisam pitala za pomoć. Međutim, svi su me zaboravili - rekla je ona. 

Glumica je do poslednjeg dana brinula o bolesnoj ćerki Milici i autističnom unuku Branku.

- Ćerka Milica (66) danima je bolesna, ne ustaje iz kreveta, dok je unuk Branko autističan, pa vrlo retko izlazi iz sobe. Ja dalje od hodnika hotela nisam kročila nijednom u prethodnih 11 godina. Jedva se krećem pomoću ove stolice -ispričala je tada kroz suze Gizela.

Republika

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Zvonko Bogdan

 

Iako sujoj socijalni radnici predlagali da se preseli u starački dom, ona nije želela da napusti bolesnu ćerku i unuka.

Udavala se dva puta – prvi put za oca svoje ćerke Milice koji nije bio javna ličnost, a drugi put za čuvenog pevača Zvonka Bogdana. O braku sa pevačem nerado je govorila, kada ga i pomene rekla je da joj nikada nije značio niti da je gajila neke krupne emocije prema njemu.

Gizela Vuković preminula je 29. marta 2015, u 89. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading