(VIDEO, FOTO) PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Poznati biznismen nakon BURNOG RAZVODA okrenuo novi list, evo čime se sada bavi!

Autor:

Zabava

02.08.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

Biznismen Jugoslav Karić nedavno je dospeo u centar pažnje javnosti zbog razvoda od supruge Elene Karaman Karić, a nakon toga se dugo spekulisalo da je uplovio u novu romansu koja mu je promenila život iz korena. 

Republika

Foto: instagram.com/jugoslavkaric

Jugoslav postao pisac

 

 

On je sada napravio novi presek u svom životu i prepustio se pisanju poezije, mnogi su se iznenadili njegovim talentom, budući da se do sada bavio jekretninama, i da je uglavnom poznat kao strogi biznismen.

Na Instagram profilu Jugoslav je izbacio već nekoliko ljubavnim pesama, a mnogi se pitaju kome su ovi nežni stihovi posvećeni. Mnogi naslućuju da su upućeni bivšoj supruzi, ali on je do sada ostao misteriozan po tom pitanju.

 

 

Brak ovog para trajao je 15 godina, a u medijima je u decembru 2020. godine, nakon brojnih spekulacija o krizi u njihovom odnosu, odjeknula vest da su nekoliko meseci ranije stavili tačku na brak, te da žive na dve adrese.

Republika

Foto: Instagram.com

Jugoslav postao pisac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading