(VIDEO) KIJINA ZADNJICA NE MOŽE MIRNA: Pevačica pred klincima pokazala DONJI VEŠ, scena od koje vam neće biti dobro!

Autor:

Zabava

02.08.2021

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija nastupila u provokativnom izdanju!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kija pokazala donji veš

 

Pevačica Kristina Kija Kockar leto provodi radno, pa punom parom nastupa po raznim festivala na koje je pozovu, na koje se ona vrlo rado odazove. 

Na Instagramu je isplivao snimak sa nastupa Kockareve, a tom prilikom obukla je haljinu koja je pokazala i više nego što je trebala. Kija je poznata kao estradna dama koja voli da pravi skandala, a o vrelim selfijima iz kreveta se nadaleko priča i komentariše. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kija pokazala donji veš

 

Međutim, ovaj put je prevazišla sebe, pa u provokativnoj haljini je pokazala donji veš, a nemirna zadnjica nije mogla da ostane ispod šupljikave tkanine. Na Instagramu se pojavio ovaj viralni snimak na kom se vidi Kija kako peva, a tokom nastupa vrelim pokretima je publici pokazala i više nego što je trebala.

Komentari su se usijali, a Kija je još jednom pokazala da je spremna na sve zarad provokacije, a budući da su na njenom nastupu bila i mlađa populacija, da li je ovako trebala da se obuče?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading