(FOTO) KRALJICA VRELIH FOTKI: Procurila privatna fotka Kija Kockar iz kreveta, bujni dekolte mamio je uzdahe, a ovaj detalj će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

29.07.2021

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar objavila je fotku koja je mnogima rasplamsala maštu.

RepublikaFoto: instagra.com/kijakockar
Kija ponovo pravi haos

Pevačica i rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar postala je vodeća umetnica u pravljenju vrelih noćnih selfija koji uvek postanu viralni. 

Ovog puta Kija je prevazišla i samu sebe, pa je na Instagram storiju objavila provokativan selfi sa kreveta, a bela majica koja je bila na njoj spuštala joj sa grudi. 

Foto: instagram.com
Kija Kockar

Međutim, najveću pažnju privukle su njene gaćice koje su izvirile ispod duge majice koju je nosila na sebi. Ovo nije prvi put da Kockareva objavi vrelu fotku, pa čim je nema malo u medijima, ona brže bolje ''opali" selfi kojim će muškarcima oduzimati dah, a u ženama izazivati ljubomoru.

Ono što se šuška prethodnih nedelja jeste da će se Kristina naći u petom sezoni rijalitija ,,Zadruga", budući da nosi naziv ,,All stars". Međutim, ona se po tom pitanju nije oglašava, ostavljajući prostor da narod sam proceni, a ako bude ušla u ovakvom izdanju, ko zna, možda opet bude pobednica, ali drugim putem.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Kija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading