NIZ GNUSNIH STVARI SAM DOŽIVELA OD BIKOVIĆA! Nakon Ruskinje, o srpskom glumcu progovorila i njegova bivša devojka Barbara i uznemirila javnost!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.08.2021

21:10

Svi su se šokirali kada je bivša devojka Miloša Bikovića, lepa Ruskinja Arina progovorila o veoma negativnim stvarima koje je doživela u vezi sa njim, te je tvrdila da je maltene maltretirao. Sada se istim povodom oglasila i Barbara Tatalović.

printscreen/instagram

Barbara i Miloš

 

Srpski glumac Miloš Biković bio je u vezi sa Ruskinjom Arinom Vološinom koju su krili od očiju javnosti, međutim, sada kada je ljubavi došao kraj ona nije štedela negativne reči o odnosu sa njim.

Arina je tvrdila da je prošla užase u odnosu sa Milošem:

-Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo -napisala je između ostalog Arina.

 

 

 

-Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju- rekla je Barbara u kratkom videu, a potom se ponovo oglasila.

instagram.com/barbaratatalovic

Barbara i Miloš

 

-U našoj zemlji se odavno ljudskoj, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim - počela je manekenka i dodala:

instagram.com

 

 

-Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla. Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blatoi farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama - zaključila je Barbara.

Komentari (2)

Loading
Marina

02.08.2021 09:09

Ne znam šta je Ruskinja izjavljivala niti šta naša Barbara priča, ali da je Bikoviću slava udarila u glavu, da se pogubio i previše sebi dao značaja, vidi se na prvi pogled.

Aleks

02.08.2021 15:48

Sve u svemu nijedna nije rekla nista konktetno