(FOTO) RAĐENOVA NOVA DEVOJKA SE SKINULA I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Atraktivna pevačica pokazala čime je zavela slavnog sportistu!!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.08.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Ristić već nekoliko meseci uživa u vezi sa Nikolom Rađenom, a sada je ona rešila da potpuno raspameti javnost i pokaže čime ga je zavela.

Republika

Foto: instagram.com

Milica Ristić

 

Nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, o privatnom životu Nikole Rađena malo toga se znalo, on generalno nikada o intimi nije želeo ni da priča. Ipak, kada je u njegov život ušetala atraktivna pevačica rešio je da svima pokaže koliko ga je osvojila.

Bujna crna odmah se pohvalila vezom sa Nikolom, te na društvenim mrežama ni ne želi da skriva svoju ljubav sa sportistom koji joj se očigledno baš dopao.

 

 

Milica i Nikola uživaju na odmoru, a pevačica je pokazala u bikiniju svoje bujne obline kojima je osvojila, ne samo njega već i sve pristune koji su se našli u blizini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading