PRE SVEGA SMO LJUDI: Nikola Rađen progovorio o odnosu sa bivšom ženom Anom Kokić, NEKA JA BUDEM BABAROGA!

Autor:

Zabava

27.06.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen o odnosu sa ćerkama i bivšom ženom, Anom Kokić.

Foto: Starsport
Nikola Rađen

Vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Ana Kokić posle deset godina braka, 2019.godine odlučili su da se razvedu, ali uprkos tome, ostali su u odličnim odnosima i zajedno su posvećeni deci i njihovom vaspitanju.

Nikola letnje dane provodi na bazenu,  gde redovno dolazi sa ćerkama, ali i zbog svojih treninga i treniranja dece. 

Foto: Public/Peđa Milosavljev

Vaterpolista će ovo leto, za razliku od prošlog, provesti radno.

- Prošle godine sam u julu otišao u Atinu i zbog cele situacije nisam mogao da se vratim, tako da sam se nasunčao i odmarao prošle godine, mislim da je realno ove godine da leto učinimo aktivnim - rekao je Rađen, pa progovorio o odnosu sa ćerkama i sa bivšom suprugom, pevačicom Anom Kokić.

Foto: instagram.com
Nikola Rađen i Ana Kokić

- Planiram da odem sa ćerkicama do Grčke, videćemo da to uglavimo, jer deca nigde nisu išla prošle godine zbog situacije, zavisi od posla, videćemo, ali sve ostalo će biti radno. One su odlične u bazenu, kako drugačije da bude, realno - izjavio je Nikola u jednoj emisiji, prenosi Mondo.

Otkrio je da su dani koje provodi sa ćerkama veoma uzbudljivi i da uvek uživaju, kao i to da je popustljiv i da zajedničko vreme koje provedu zajedno treba da bude što kvalitenije, a otkrio je i da li će, kada su u pitanju njegove i Anine ćerke, biti kao Nikola Kojo u čuvenom filmu "Mi nismo anđeli 2".

Foto: Prntscr Prva TV

- Baš sam s Anom razgovarao, kaže: 'Tata, kupićeš pušku!'. U šali, naravno. Bićemo kao lovački dom. Šalu na stranu, ja svoje devojčice želim da zaštitim i pružamo im ogromnu ljubav i podršku za sve što rade i to je najbitnije. Siguran sam da će biti dobra deca i znaće da izaberu. Naravno, period odrastanja je jako uzbudljiv u tim godinama, ulaze u pubertet, to treba samo pratiti i kontrolisati, ništa više - rekao je i dodao da se on i Ana o svemu dogovaraju.

- Ma, iskreno, normalni ljudi sve lako mogu da se dogovore. Ana i ja, hvala Bogu, o svemu razgovaramo, pričamo, i najviše vodimo računa o odrastanju naših ćerkica. Pre svega smo ljudi, pa tek onda i roditelji. Kada treba da se podvikne, ja sam tu, i ako treba, neka ja budem babaroga - kroz smeh je rekao Nikola Rađen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading