(FOTO) SAŠA POPOVIĆ KEŠIRA PLASTIČNU OPERACIJU UČESNICI "ZVEZDA GRANDA": Otkriveni svi šokantni detalji, PEVAČICA POTVRDILA!

Autor:

Zabava

27.06.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović plaća operaciju učesnici!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Saša Popović joj plaća operaciju!

Kristinja Todorović bila je jedna od finalistkinja ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a pored odličnog vokala na sebe je skrenula pažnju i neverovatnom transformacijom.

Iako je pobedu odneo Mahir Mulalić, Kristinja je pored odličnog plasmana, kako kaže, uspela da pobedi sebe i smrša čak 85 kilograma!

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva

Ona je neizmerno srećna zbog učešća u finalu, a nakon nastupa je sa medijima podelila utiske i otvoreno govorila o svojoj kilaži, ali i estetskoj operaciji zatezanja kože koju će joj finansirati Saša Popović.

"Mršavljenje je moja najveća pobeda, pobedila sam sebe! Mnogo mi je sve lakše, lakše funkcionišem, oblačim se...", započela je, pa progovorila o operaciji:

"Saša je ostao pri tom dogovoru, s obzirom da je to malo teža operacija sačekaćemo da malo padnu temperature. Verujem da će se to dogoditi na jesen, ja jedva čekam!", rekla je uzbuđeno Kristinja, a prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading