(FOTO) OD PENZIJE IZDRŽAVALA BOLESNU ĆERKU I AUTISTIČNOG UNUKA: Ova naša GLUMICA izgubila je SVE!

Autor:

Zabava

01.08.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je svojevremeno bila jako popularna, a onda ju je stigla tragična sudbina!

Republika

Foto: printscreen

Mnogo je patila na kraju života!

Gizela Vuković popularna je jugoslovenska glumica i bivša žena muzičara Zvonka Bogdana.

Nekadašnja dobitnica “Zlatne arene” na festivalu u Puli bila je zvezda jugoslovenske kinematografije, dok joj sreća nije okrenula leđa. Naime devedesetih godina, firma njene ćerke krenula je da propada, a epilog finansijske krize bio je izbacivanje iz njihovog stana u Nemanjinoj ulici od strane zečenaša. 

Republika

Foto: printscreen

Firma njene ćerke je propala!

- Ćerkina agencija je počela da gomila dugove… Neki ljudi, valjda zelenaši, izbacili su nas na ulicu. Često smo, potom, menjali podstanarske sobičke, gomilali dugove. U tim neprekidnim seljakanjima izgubila sam sve fotografije. Nemam, deco, nijednu staru sliku, nijednu. Ne znam ni gde mi je ostala naglrada- ispričala je Gizela svojevremeno za “Novosti”:

- Ne znam koga nisam pitala za pomoć. Međutim, svi su me zaboravili.

Glumica je tada već bila stara, te joj je socijalna služba predlagala da pređe u starački dom, ali ona to nije mogla da podnese ideju da svoju ćerku, koja je tada bila bolesna, ostavi samu sa autistčnim unukom.

Republika

Foto: printscreen

Zatim se njena ćerka razbolela!

- Ćerka Milica (66) danima je bolesna, ne ustaje iz kreveta, dok je unuk Branko autističan, pa vrlo retko izlazi iz sobe. Ja dalje od hodnika hotela nisam kročila nijednom u prethodnih 11 godina. Jedva se krećem pomoću ove stolice- ispričala je tada kroz suze Gizela.

Gizela Vuković preminula je 29. marta 2015, u 89. godini, zaboravljena od svih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading