IVANA PETERS HITNO HOSPITALIZOVANA: Pevačica na operacionom stolu pod totalnom anestezijom, JAVNOST U ŠOKU!

Autor:

Zabava

31.07.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters na hitnoj operaciji!

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ivana Peters hitno hospitalizovana!

 

Ivana je, naime, imala napad žuči, zbog čega je primljena u bolnicu u nedelju na ponedeljak, a operisana je već u utorak.

U nedelju se Ivana javila doktoru jer je osetila baš jake bolove u predelu žuči i samo zato jer se odmah javila, pa nije imala težih komplikacija. U utorak se operisala, uklonili su joj žučnu kesu i nekoliko kamenčića, sve je to urađeno laparaskopski, ali je morala da ide u totalnu anesteziju, zbog njenih problema sa srcem. Nije se uplašila, sve je izgurala super i operacija je odlično prošla, u sredu već je bila kod kuće. Jedino joj teže malo pada dijeta koja joj je sada prepisana, ali i to će proći - ispričao je izvor, a prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dokle vise

31.07.2021 18:01

Ako se svako malo shokira zbog svega i svacega i bez ikakvih ogranicenja, ja stvarno ne vidim zasto bi to bio slucaj i sa "javnoscu"? Operise zena slepo crevo? Pa sta? Uostalom tri frtalja Srba i ne zna ko je Ivana Peters.