(FOTO) INDI IZGLEDA ZASTRAŠUJUĆE MRŠAVO! Pevačica PRETERALA u dijeti, svi zabrinuti za njeno zdravlje!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.07.2021

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indi Aradinović pre nekoliko meseci podvrgla se operaciji sužavanja želuca, međutim, sada je dovela sebe maltene do anoreksičnog izgleda.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Indi Aradinović

Indi nije bila zadovoljna svojim izgledom, te nakon brojnim pokušaja da se steše, rešila se na radikalniji potez poput onog kog su donele i pojedine njene kolege poput Darka Lazića i Ane Nikolić.

Pevačica je otišla na operaciju sužavanja želuca i za kratko vreme izgubila brojne kilograme. Međutim, izgleda ja je Indi preterala u mršavljenju pa se sada potpuno izobličila.

Ona je objavila fotografije na društvenim mrežama, hvaleći se kako uživa u odmoru, ipak svi su komentarisali samo jedno. Pevačica izgleda kao kostur. Osim lice koje joj je potpuno promenilo izgled, njene ruke su samo kost i koža. 

Efekat koji je želela da dobije mršavljenjem, zabrinuo nje njene fanove koji smatraju da sada izgleda anoreksično i nimalo seksepilno i sa oblinama koje je oduvek imala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading