(FOTO) SILIKONI KO BALONI! Staniji ispale GOLE GRUDI iz majice, Marko će poludeti od ljubomore zbog OVOGA!

Autor:

Zabava

30.07.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta objasnila izgledom!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Stanija izbacila gole grudi

 

Popularna starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević izbacila je set nikad provokativnijih fotografijama, na kojima je u prvi plan istakla njene astronomske silikone, koji su svima mamili uzdahe. 

Naime, poznato je da je starleta nekoliko puta menjala silikonske grudi, ali da uvek drži do svog izgleda i da naporno trenira u teretani svaki dan, a budući da je postala i ambasador jednih pilula za mršavljenje, nije joj problem da obline istakne u prvi plan.

Na društvenoj mreži Instagram Dobrojevićeva je izbacila fotografije na kojima je imala preusku majicu, a njene grudi poispadale su na sve strane, zbog čega je samo pokrenula lavinu komentara. 

 

 

I dok je većina muškaraca uživalo, bilo je tu i po neki komentar pripadnice lepšeg pola, koje su negodovale što se popularna starleta ovako slobodno oblači ili se samo plaše da njihovi momci umesto njih, zamišljaju ovu ,,džepnu Veneru". 

Međutim, utehu ih pruža činjenica da se Stanija nalazi u srećnoj vezi sa kršnim Crnogorcem Markom Markovićem, a svi se pitaju kako on gleda na ove vrele fotografije koje zgodna Rumljanka redovno objavljuje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

31.07.2021 04:35

Neobicna stvar je da nikada necete videti devojku sa prirodnim grudima kako se vulgarno oblaci i pokazuje nam besramno i neukusno grudi. Sve koje nam svojim grudima izbijaju oci su upravo one koje imaju vestacke grudi i sada hajde da vidimo sta je njihov problem u glavi kada paradiraju sa vestacima!!????

Ko sta ima

31.07.2021 09:53

Ko sta ima, to i pokazuje. Da ima pameti, ne bi pokazivala vestacke grudi. Jos nije izmisljena vestacka pamet, koja bi mogla da se ugradi, barem, guskama.