KARIJERA JOJ SE RASPADA, U DUGOVIMA ZBOG MUZIKE: Pevačica progovorila o teškim trenucima sa kojima se suočila!

Autor: Republika

Zabava

30.07.2021

16:55

Ivana Selakov bez dlake na jeziku otkrila je sve.

TV Pink/printscreen

Ivana progovorila o dugovima

 

Popularna pevačica Ivana Selakov otkrila je da je iz nejnog benda otišlo nekoliko članova, pa će ovo leto provesti u novom sastavu, zbog čega je otkrila da ima velike dugove. Ona, kako pevačica kaže, nije menjala cenu nastupa, a mere zbog svetske pandemije virusa iskoristila je kako bi se posvetila svojoj porodici.

Ivana ne krije da je srećna što se konačno vratila nastupima i pevanju, kao i druženju sa publikom. Pevačica je otvoreno govorila o svim poteškoćama sa kojima su se susretala, kao i njene kolege u prethodnom periodu, ali i objasnila zašto se poput svog kolege Ace Lukasa nikad ne bi odvažila da napiše knjigu o svom životu.

Printscreen

Ivana progovorila o dugovima

 

Protekli period bio je jako težak, prvenstveno za vas muzičare jer niste mogli da radite. Kako ste vi uspeli da se izborite sa pandemijom, da li ste imali finansijskih poteškoća?

Pa mogla bih da kažem dobro, ali jeste bilo teško finansijski. Tokom zatvaranja sam se posvetila maksimalno porodici i hvala bogu da je pandemija sad malo utihnula. Čeka me radno leto i imam dosta zakazanih nastupa. Jedva sam čekala da izađem na binu, pogotovo što sam osvežila bend novim muzičarima. Nažalost, mnogo muzičara je tokom pandemije zbog loše finansijske situacije napustilo ovaj posao i prešlo u neku drugu branšu, tako da nije bilo lako naći novu ekipu, ali uspela sam na kraju i sad nastupamo u skroz novom ruhu i energiji -ispričala je Ivana.

 

Komentari (0)

Loading