PARANOIČNA TANJA SAVIĆ: Pevačica ne izlazi iz kuće, a NE PUŠTA NI DECU: PLAŠI SE BIVŠEG!

Autor:

Zabava

21.07.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić u strahu, ne izlazi iz kuće, ni ona ni deca.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Tanja Savić sa sinovima

Tanja Savić uspela je da se izbori za svoju decu koju je dovela iz Austalije i taman kada je mislila da će moći normalno da nastavi da živi sa njima, počela je da živi u strahu. Prema rečima njenih komšija, ona iz kuće ne izlazi, ne pušta ni decu, a da je razlog toga navodno taj što se plaši da joj biši muž, Dušan, ne otme decu ponovo, prenosi Kurir.

Tanja je navodno ljuta i ne želi da komunicira sa medijima jer kako kažu, nije lepo što i njen još uvek zakoniti suprug Dušan, dobija prostora da iznese svoju stranu priče.

Nakon što se sa decom vratila iz Australije, Savićeva je kupila stan u Smederevu, a njene komšije su otkrile kako se pevačica ponaša i da li su se deca navikla na život ovde.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zgrada u kojoj Tanja živi

Jedni od prolaznika i radnika u blizini njene zgrade su rekli da je ona dobra devojka, ali nesreća, te da iz kuće slabo izlazi, a da decu ni ne viđaju, jer ih Tanja ne šeta, jer se kako navode, plaši Dušana koji je rekao da bi ih ponovo oteo, ako bude morao, a onda je jedna komšinica bila oštrija, pa je osula po bračnom paru.

- Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet... Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe .

Foto: youtube.com/printscreen
Tanja nakon što je sletela sa decom iz Australije

Tanja nije želela da razgovara sa medijima, pa je kratko rekla:

- Ko je? Ne mogu stvarno da izlazim ni dole, ni na terasu, s decom sam, hvala na razumevanju. Žao mi je, ne mogu, radim nešto, baš sam zauzeta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

22.07.2021 06:44

Ona je najveći lažov na estradi.